ASSA ABLOY Entrance Systems en Metaflex slaan handen ineen

21-11-17

ASSA ABLOY Entrance Systems en Metaflex Doors Europe slaan de handen ineen, om bedrijven en instellingen te laten profiteren van één compleet productfolio voor alle vraagstukken omtrent toegangsoplossingen.

Eén partij voor zowel standaard deuroplossingen, zoals schuifdeuren, draaideuren, tourniquetdeuren of overheaddeuren, als specifiekere oplossingen als de brandwerende, luchtdichte of isolerende deuren van Metaflex, specialist in luchtdichte deursystemen en geavanceerde automaten voor de medische sector, foodsector, cleanrooms en laboratoria.

Samen bieden ASSA ABLOY Entrance Systems en Metaflex een nóg uitgebreidere en snellere service. Niet alleen vormen zij een one-stop-shop voor alle toegangssystemen voor een ziekenhuis of zorginstelling, ook onderhouden en moderniseren zij installaties, om een zorginstelling draaiende te houden. Toegangsoplossingen binnen de gezondheidszorg zijn letterlijk van levensbelang. 

Meer dan tweehonderd gespecialiseerde servicemonteurs, aanwezig door heel Nederland, zijn daarom altijd binnen twee uur ter plaatse om eventuele storingen op te lossen. Dat geldt voor al uw toegangsoplossingen, van standaarddeur tot specifieke deuroplossing. ASSA ABLOY Entrance Systems gelooft in innovatie en kennisdeling. Met gekwalificeerde partners zijn zij in staat klanten nog beter te ondersteunen en adviseren. 

Meer weten? Klik hier.

Meer nieuws