ASSA ABLOY in innovatieve bedrijvenlijst van Forbes

17-07-18

ASSA ABLOY is opnieuw opgenomen in de meest innovatieve bedrijvenlijst van Forbes. In de ranglijst van 2018 staat ASSA ABLOY tussen de honderd toonaangevende bedrijven in de wereld.

‘Ik ben er erg trots op dat we zo'n succes hebben geboekt met onze innovatie’, zegt Nico Delvaux, President en CEO van ASSA ABLOY. ‘Opgenomen worden in de Forbes lijst is een duidelijk bewijs dat onze innovatie- en technologiegedreven cultuur zijn vruchten afwerpt.’

Het is de vierde keer dat ASSA ABLOY in de innovatie top 100 van Forbes staat – een weerspiegeling van hoe het bedrijf sinds 2007 zijn investeringen in innovatie en productontwikkeling sterk heeft verhoogd. Een opmerkelijk doel is dat van producten van minder dan drie jaar oud ten minste tot 25 procent van de totale omzet vertegenwoordigen. Dit doel is gedurende zeven opeenvolgende jaren overtroffen – in 2017 was dit 28 procent.

Deze rangorde weerspiegelt ook de verhoogde inspanningen van ASSA ABLOY op het gebied van innovatie om tegemoet te komen aan de behoeften van de digitale en mobiele samenleving aan intelligente, verbonden en genetwerkte deuropeningsoplossingen.

Meer nieuws