ASSA ABLOY: klaar voor de toekomst met nieuwe sectionale overheaddeur

06-11-18

ASSA ABLOY heeft een deur ontworpen voor bedrijven die hun energieverbruik willen verminderen én kosten willen besparen. De ASSA ABLOY OH1082P, de nieuwe sectionale overheaddeur van ASSA ABLOY Entrance Systems. De OH1082P richt zich op het verminderen van energieverspilling en voldoet aan bouwvoorschriften – zowel huidige regelgevingen als toekomstige.

Maximale temperatuurregeling
Omdat de nieuwe ASSA ABLOY OH1082P beschikt over 82 millimeter isolatie, zorgt de deur voor een goede thermische scheiding. Bovendien is de U-waarde, ook wel de warmtedoorgangscoëfficiënt, van de toegangsoplossing twee keer zo effectief als die van een standaard sectionale overheaddeur.  Zo realiseert u meer energiebesparing en heeft u tevens meer controle over de binnentemperatuur van ruimtes, zodat de energie die wordt gebruikt om de ruimte te verwarmen of koelen niet wordt verspild. Dankzij het breken van de koudebrug en strakke, dubbel afdichtingen zorgt de OH1082P er bovendien voor dat ongewenste tocht en condensatie tot het minimum worden beperkt. Het resultaat? Een comfortabele en veilige ruimte.

Toekomstbestendig
Aankomende bouwvoorschriften vereisen dat tegen het jaar 2020 alle industriële overheaddeuren een U-waarde hebben van 1,4 W/m2K of lager. Met een U-waarde van 0,46 W/m2K is de nieuwe OH1082P dan ook klaar voor de toekomst. De deur kan bovendien worden aangepast om aan te sluiten op de ASSA ABLOY OH1042P en de ASSA ABLOY OH1042S voor een uniforme gevel. Daarbij kunt u denken aan dezelfde functionaliteiten, bediening en onderhoudswijzen.

Meer nieuws