Rotterdam

Auto Hoogenboom ‘best improver’ op gebied van klanttevredenheid

Auto Hoogenboom - Rotterdam

Mooie waardering voor Auto Hoogenboom: de Volkswagen-vestiging in Rotterdam-Zuid werd onlangs beloond voor de toegenomen service. Het serviceteam van deze vestiging werd uitgeroepen tot ‘Best improver’ op klanttevredenheid van Nederland.

De servicemedewerkers van deze vestiging werden op 8 februari verrast met een bezoek van Frits Gidding van importeur Pon’s Automobielhandel. Erwin van der Steen, servicemanager Volkswagen van de Auto Hoogenboom-vestiging: ‘Met het hele team hebben we ons ingezet om dit te bereiken en ik ben er dan ook trots op dat dit tot uiting is gekomen in de waardering die onze klanten ons geven. Ons doel is een uitstekende service te bieden en ook dit jaar gaan we er alles aan doen om dit nog verder te verbeteren.’

Om deze mooie waardering te vieren, kregen de betrokken medewerkers een leuk cadeau en een lekkere lunch. ‘De onderscheiding is echt een teamprestatie: Het team serviceadviseurs en monteurs, de collega’s van het magazijn en de telefonistes hebben allemaal hun steentje hieraan bijgedragen’, aldus Erwin.

Lees ook: Tony Mastrantuono (Auto Hoogenboom): ‘We kijken uit naar vernieuwde Audi Q7 en SQ7’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Auto Hoogenboom

De Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer van regio Rijnmond. Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in regio Rotterdam Rijnmond. Of we daar trots op zijn? Zeker wel. We staan voor je klaar om alles te kunnen doen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. En dat op meerdere vestigingen in de regio.

Meer nieuws