Rotterdam

Autobedrijf De Beer viert 60ste verjaardag in Valencia

Autobedrijf De Beer - Rotterdam

Kia-dealer Autobedrijf De Beer bestaat dit jaar zestig jaar. Een mijlpaal dat een feestje waard is! Beide eigenaren vonden dat dit heuglijke feit gevierd moest worden met álle medewerkers. Hoe? Dat bleef voor alle medewerkers tot het allerlaatste moment geheim.

Vrijdag 9 juni werd er om half tien op de vestiging in Rotterdam verzameld. Daar werd de bestemming onthuld: Valencia! Iedereen ging met een goed gevulde rugzak de bus in richting het vliegveld van Rotterdam. In het vliegtuig begon de pret al, en dat is het hele weekend doorgegaan.

Eenmaal aangekomen in Valencia werd deze mooie Spaanse stad ontdekt op de fiets. Daarna genoot iedereen van lekker eten en drinken. De dag erna stond ons weer een mooi programma te wachten. Een ochtendwandeling die uiteindelijk leidde naar het voetbalstadion van Valencia. Vandaar met de spelersbus naar het strand voor zon en zee. ’s Avonds opnieuw heerlijk aan de tapas en drankjes én met zijn allen het Spaanse nachtleven in.

5-sterrenweekend

De zondag bestond voornamelijk uit het verwerken van dit fantastische weekend. Uitwaaien aan boord van een catamaran. Met af en toe een verfrissende duik in de Middellandse Zee. Daarna huiswaarts. Met zo veel hoogtepunten, met recht een 5-sterrenweekend voor het 5-sterrenteam van Autobedrijf De Beer.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Autobedrijf De Beer

Meer nieuws