Ondernemerschap

Axoft IT & Telecom: as a service, zorgeloos op vakantie

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

De zomer is in volle gang; traditioneel een periode waarin de bezetting wat lager is. Dat mag natuurlijk niet ten koste gaan van uw dienstverlening. Het beheer van uw IT uitbesteden is dan de juiste keuze. Dat kan op veel verschillende manieren. Robert Zoeteweij van Axoft IT & Telecom deelt een aantal IT-diensten die u kunt uitbesteden, zodat u geen omkijken meer heeft naar het beheer.

Werkplek-as-a-Service: altijd een up-to-date werkplek 
Steeds meer organisaties kiezen ervoor om werkplekbeheer elders onder te brengen. Dit wordt ook wel Werkplek-as-a-Service (WaaS) genoemd. De gedachte erachter is simpel: zakelijke IT wordt steeds vaker met elkaar geïntegreerd, wat beheer lastig kan maken. Uitbesteden lost dat vraagstuk op. Denk bijvoorbeeld aan de Axoft EASY Cloud Werkplek. Apps, updates en instellingen kunnen via de cloud naar alle werkplekken worden uitgerold. Zo zijn ze altijd up-to-date, ook tijdens de vakantieperiode. 

Software-as-a-Service: automatische updates van apps 
Heeft u geen behoefte aan compleet werkplekbeheer, maar wilt u wel zeker weten dat uw apps en software altijd up-to-date zijn? Ook dat kan, via Software-as-a-Service (SaaS). Een voorbeeld hiervan is Office 365, de cloudversie van het bekende Microsoft Office-pakket. Hiermee werkt u op dezelfde manier als u gewend bent, maar dan volledig online. Office 365 wordt door Axoft automatisch geüpdatet. Uw collega’s beschikken dus altijd over de laatste versie, waardoor ze moeiteloos blijven werken.

Security-as-a-Service: 24×7 professionele databeveiliging 
Up-to-date databeveiliging is tegenwoordig een absolute prioriteit. Er verschijnen steeds meer cyberdreigingen en ook de maatschappelijke aandacht voor privacy neemt toe. Door security uit te besteden profiteert u van professionele beveiliging op basis van hoge standaarden. Uw data wordt door Axoft sterk beveiligd, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Dat is ook goed voor uw naleving van de GDPR, waarmee u een goed signaal afgeeft richting uw klant.  

Infrastructure-as-a-Service: kerngezonde IT  
Om gebruik te kunnen maken van apps, tools en andere IT is een stabiele onderliggende infrastructuur belangrijk. Denk aan voldoende rekenkracht, opslagcapaciteit en de juiste connectiviteit. Achterstallig onderhoud kan al snel leiden tot gevolgen voor de continuïteit. Kiest u voor uitbesteden, dan weet u zeker dat uw infrastructuur altijd beschikbaar is. Zo geniet u toch net even wat zorgelozer van uw welverdiende vakantie. 

Hosted telefonie: vergroot eenvoudig uw bereikbaarheid  
Veel organisaties hebben de telefooncentrale inmiddels ondergebracht in de cloud, bijvoorbeeld via KPN EEN van Axoft. Dat is ook niet zo gek; via de cloud kan de telefooncentrale makkelijk worden aangepast en bijgeschaald. Achter de schermen wordt alles volledig voor u onderhouden. Ook koppelt u eenvoudig uw mobiele telefoon aan de centrale. Daardoor bent u bereikbaar op één vast nummer, waardoor u bereikbaarder bent. Dat is natuurlijk ook handig als u op vakantie bent en toch bereikbaar wilt zijn.    

Ook zorgeloos op vakantie? 
Wilt u ook zorgeloos op vakantie, wetende dat uw IT-omgeving blijft werken zoals het hoort? Wij kijken graag met u mee en bieden advies en maatwerkoplossingen op ieder IT-vlak. Zo ondersteunen wij u volledig met het uitbesteden van uw IT via een breed aanbod aan managed services. Neem contact met mij of een van mijn collega’s op. We helpen u graag!

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws