Ondernemerschap

Axoft: Webroot beste beveiligingssysteem voor uw bedrijf

Axoft IT & Telecom - Capelle aan den IJssel

Axoft IT & Telecom is steeds op zoek naar betere en slimmere manieren om systemen te beschermen. Eén manier hiervan is het werken met Webroot.

Cybercriminelen worden met de dag slimmer en maken steeds gebruik van nieuwe innovaties. Daarom is Webroot wenselijk die iedere methode, ieder patroon en ieder gedragskenmerk van bekende malware in zijn security cloud stopt. Nu kan er namelijk ook malware worden gestopt die nog niet eerder bekende methodes toepast. Dat komt doordat gedeeltes hiervan overeenkomen met gedragsmethodes uit de cloud.

Over Webroot

Webroot is een leverancier van slimme endpoint antivirusoplossingen in Europa. Webroot wordt gebruikt bij endpoints en bedrijfsnetwerken. Uw internetbedreigingen worden in real-time opgespoord en gestopt. Daarbij maakt de locatie van uw internetverbinding geen verschil. Kortom: Webroot beschermt uw internetverbinding preventief tegen bedreigingen. Denk aan bescherming op URL’s, IP-adressen, bestanden en mobiele apps. U bent voortaan beter beschermd tegen datalekken en virussen.

Voordelen
Zodra er nieuwe malware uitkomt, wilt u hiervan op de hoogte gesteld worden om uw bedrijf hiertegen te kunnen beschermen. Webroot levert de nieuwste beveiliging direct mee met de security cloud. Het systeem kan deze database raadplegen om iets verdachts op te zoeken. Deze data is zo volledig, dat ook de grote Enterprise bedrijven in Nederland hierop vertrouwen.

Meer informatie? Neem dan contact op met Axoft

Foto: Wim Milder (Directeur Business Development Axoft)

Meer nieuws