Babor Cosmetics vestigt hoofdkantoor en opleidingscentrum voor schoonheidsspecialisten in WTC Rotterdam

04-06-20

Babor Cosmetics B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Bouwinvest voor de huur van ca. 467 m² kantoorruimte in de monumentale laagbouw van World Trade Center (WTC) Rotterdam. Naast het kantoor zal Babor de ruimte ook gebruiken als opleidingscentrum voor schoonheidsspecialisten.

De officiële opening staat gepland voor september. De transactie is namens Bouwinvest tot stand gebracht door De Mik Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met JLL en Cushman & Wakefield. De belangen van Babor werden behartigd door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V., partner in Dynamis.

Michael Schummert, CEO Babor: 'WTC Rotterdam heeft een professionele en zakelijke uitstraling die goed bij ons bedrijf past. We zijn onder de indruk van de vele voorzieningen die WTC biedt; het hoge faciliteitenniveau is enorm uitnodigend voor de regelmatige stroom van cliënten die wij ontvangen. De hoogwaardige horeca, de opening van het nieuwe hotel alsmede de centrale ligging in het hart van Rotterdam hebben de doorslag gegeven om voor WTC Rotterdam te kiezen. Door ons te vestigen in dit markante gebouw dat momenteel een grote transformatie ondergaat, hebben we straks een van de mooiste kantoren in het zakelijk centrum van de stad.'

Foto: Artist Impression nieuwe WTC Rotterdam

Meer nieuws