Ondernemerschap

Barry Kors (WSP Rijnmond): ‘Sander & de Hartenjagers prachtig vervolg op De 100 van Sander’

WerkgeversServicepunt Rijnmond - Rotterdam

Barry Kors van WSP Rijnmond glundert als hij praat over Sander & de Hartenjagers, een vervolg op de campagne ‘De 100 van Sander’ van vorig jaar. Sander de Kramer is samen met Jörgen Raymann weer op zoek naar werkgevers met een sociaal hart. ‘Naar bedrijven die op zoek zijn naar talent, maar moeite hebben een vacature te vullen. Wij helpen met WSP Rijnmond’, vertelt Barry. 

‘Door aan te sluiten bij Sander & de Hartenjagers biedt een werkgever mensen een volwaardige plek op de arbeidsmarkt. En dat doen wij met succes, want vorig jaar vond Sander de Kramer 116 werkgevers met een sociaal hart. Niet alleen een schitterend resultaat, maar ook een goede motivatie om dit jaar door te gaan. Met Sander, én Jörgen. Er zijn nog altijd te veel werkzoekenden in de regio Rijnmond.’ 

Werkgevers kunnen zich hier aanmelden.

Dit artikel wordt u aangeboden door

WerkgeversServicepunt Rijnmond

Wat doet WSPR?Goed personeel is een voorwaarde voor succes. Hoe organiseert u dit? En hoe geeft u invulling aan de banen in het kader van de wet banenafspraak (garantiebanen)? WerkgeversServicepunt Rijnmond kijkt samen met u naar uw personeelsplanning of het nu om vast, tijdelijk, of juist flexibel personeel gaat.

Meer nieuws