Bart Jasperse (Meiko): ‘Het vluchtig doorspoelen van een bierglas in troebel spoelwater is niet langer van deze tijd’

06-10-20

‘Door deze crisis dringt het eindelijk eens tot iedereen door dat begrippen als hygiëne, schoonheid en veiligheid geen loze termen zijn. Het kaf wordt nu wel van het koren gescheiden. Het vluchtig doorspoelen van een bierglas in troebel spoelwater is niet langer van deze tijd.’ Dat zegt Bart Jasperse, Managing Director van Meiko North West Europe, in het nieuwe magazine van Friends in Business. Meiko is marktleider op het gebied van vaatwas- en spoelmachines.

Redacteur Marco Hendriks sprak in Alblasserdam met Jasperse én Bjorn van Dijl, eigenaar van restaurant Le Barrage. ‘De hygiëne in de horeca gaat, naast de kwaliteit van de producten en de service, gewoon doorslaggevend worden in de keuze van een consument’, denkt Jasperse. 

‘Ab-so-luut! Precies daarom zijn wij zo blij met een betrouwbare leverancier als Meiko’, haakt Van Dijl in. 'Meer dan ooit tevoren moeten onze klanten kunnen vertrouwen op onze producten en op onze dienstverlening. De vijftien monteurs van Meiko zijn dan ook 24/7 oproepbaar.’

Het hele verhaal met Jasperse en Van Dijl in het komende magazine. Dat nummer verschijnt eind deze maand.
 

Meer nieuws