31-05-22

BASE Advocaten fietst op 19 juni voor het Sophia Kinderthoraxcentrum

BASE Advocaten steunt het Kinderthoraxcentrum in het Erasmus MC Sophia. Op 19 juni fietst het Rotterdamse bedrijf om geld op te halen voor de realisatie van het ‘So Fit & Fun Centrum’.

Het Kinderthoraxcentrum is er voor kinderen met problemen aan het hart, de longen en de luchtwegen. Voor kinderen met een chronische ziekte aan het hart, of de longen is sporten minder vanzelfsprekend, maar juist extra belangrijk. Om hen met een gerust hart te laten bewegen willen de specialisten van het Kinderthoraxcentrum een ‘So Fit & Fun Centrum’, om te kijken wat buiten de beperkingen van deze kinderen wel mogelijk is.

De kinderen zullen spelenderwijs getest worden in een leuke activerende ruimte waar broertjes en zusjes ook welkom zijn. Naast fietsen en loopbanden is er onder meer een springkussen te vinden en zorgen virtual reality en games voor een leuke ervaring. Voor ieder kind wordt een op maat beweeg- en leefstijl programma gemaakt. Zo wil men de inspanningscapaciteit van deze kinderen verbeteren en hen vertrouwen en vooral plezier in spelen en sporten geven.

BASE Advocaten wil dit prachtige initiatief steunen. Steun jij BASE Advocaten met een donatie? Dat kan hier.

Foto: BASE Advocaten

Meer nieuws