15-12-22

BASE Advocaten in januari op Recruitmentdag Meesterweek op SS Rotterdam

BASE Advocaten is in de komende maanden bij verschillende evenementen aanwezig. Te beginnen op 26 januari op de Recruitmentdag Meesterweek. Dit jaar vindt de recruitmentdag van de Meesterweek plaats op een prachtige nieuwe locatie, het SS Rotterdam.

‘De Recruitmentdag is het uitgelezen moment om achttien van onze partners beter te leren kennen. Maar zij leren jou ook kennen, dus laat jezelf van je beste kant zien om die droombaan of stage binnen te slepen’, meldt Stichting Meesterweek.’

Deze in 1989 opgerichte stichting heeft als doel de afstand tussen theorie en praktijk voor studenten met juridisch georiënteerde studies te verkleinen. Met het organiseren van themadagen en recruitmentsevents brengt de Meesterweek studenten in contact met advocatenkantoren, overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties.

BASE Advocaten is in de eerste maanden van 2023 op nog meer evenementen van de partij. Op 24 februari op de banenmarkt Sine Labore Nihil, op 23 maart pleittraining D.J. Veegens en 21 april op Jurist en Werk. Meer weten over carrièremogelijkheden bij BASE? Neem vooral contact op met het Rotterdamse advocatenkantoor!

Meer nieuws