Beequip MKB Equipment Lease: hoe werkt een online lease aanvraag doen?

31-07-20

Online leasen is niet iets wat je dagelijks doet. Zo’n groot bedrag lenen zonder even bij iemand aan tafel te hebben gezeten, is dat wel veilig en betrouwbaar? Als specialist in online leasen legt Beequip MKB Equipment Lease graag uit hoe deze snelle en flexibele manier van lease werkt om zo te kijken of het past bij de groeiwensen van jouw bedrijf.

Is online leasen veilig?
Je vraagt je waarschijnlijk af of het online leasen van materieel veilig is. Bij leasen gaat het vaak om grote bedragen, daar is deze financieringsvorm namelijk voor bedoeld. Bij Beequip kun je leasen vanaf een aankoopbedrag van €15.000,-. Best een flink bedrag om te lenen zonder dat je dat even rustig face-to-face met een expert hebt besproken. Beequip gelooft dat de kracht van technologie hand in hand gaat met persoonlijk contact. Door een lease online te verwerken kunnen wij snelheid garanderen. Maar, wij begrijpen ook dat er vragen zijn waar je graag persoonlijk advies over ontvangt. Voor alle vragen kun je ons altijd bellen, onze experts staan je graag persoonlijk te woord. Dat je ons wellicht niet persoonlijk ziet, betekent dus niet dat je ons niet persoonlijk spreekt.

Online leaseprijs berekenen met de online lease calculator
Een online lease aanvraag maken bij Beequip kan eenvoudig en snel met onze online lease calculator. Voordat je aan de slag kunt met een online lease aanvraag bij Beequip is het belangrijk dat je weet welke machine je wilt leasen. Kies je voor een vrachtwagen of juist voor een bulldozer of hydraulische graafmachine? Zodra je weet welke machine jij graag wilt leasen, kun je de online leaseprijs berekenen via onze online lease calculator. Om de online leaseprijs te berekenen heb je de volgende informatie over de machine nodig:

– De categorie waaronder de machine valt (bijvoorbeeld wegtransport of grondverzet)
– Het merk van de machine (dit is optioneel)
– De conditie van de machine (gebruikt of nieuw)
– Het bouwjaar van de machine
– De aanschafwaarde van de machine

Deze gegevens kun jij vervolgens zelf gemakkelijk invullen in de online lease calculator. Daarnaast hebben we ook jouw Kamer van Koophandel-nummer nodig om jou de best mogelijke leaseprijs aan te kunnen bieden.

MijnBeequip
Spreekt de leaseprijs je aan? Mooi, dan gaan wij voor je aan de slag! Druk op de 'aanvraag' knop en vul je contactgegevens in. Je ontvangt nu per e-mail een link die je naar je persoonlijke omgeving brengt van MijnBeequip. Hier kun je alles terugvinden wat met je leaseaanvraag te maken heeft: de details, de status van de aanvraag en hier kun je ook de benodigde documenten uploaden. Als Beequip de aanvraag heeft gecontroleerd en akkoord heeft bevonden dan komt het contract jouw kant op.

Online identificeren en ondertekenen: hoe werkt dat?
Als het contract is opgesteld en jij bent akkoord met de inhoud kunnen we over gaan tot het digitaal identificeren en ondertekenen ervan. Hiervoor werkt Beequip met iDIN: een Nederlands online identificatiemiddel. De iD staat voor identificeren, de IN voor inloggen. Dit middel is samen met de banken ontwikkeld en zorgt ervoor dat jij je met je persoonlijke bankpas, door in te loggen in de online omgeving van jouw bank, kunt garanderen dat we echt met jóu zaken doen en niet met iemand anders. Voor het ondertekenen van het contract werkt Beequip samen met Signicat, de specialist in digitale handtekeningoplossingen. Zodra het contract definitief is kan deze eenvoudig door beide partijen online getekend worden. Door de samenwerking met Signicat kunnen wij garanderen dat het ondertekenen van de leaseovereenkomst veilig en snel verloopt.

Zo zie je: een hoop veilige en betrouwbare online tools die het in deze tijd makkelijk maken om online zaken te doen met elkaar.

Tweedehands lease ook online aanvragen bij Beequip
Ook voor het leasen van tweedehands materieel gebruik je gemakkelijk onze online lease calculator. Bij het invullen van de online lease calculator kun je aangeven dat de conditie van de machine gebruikt is. Doordat de leasecalculator is gekoppeld aan grote databases met informatie over machines, kan een vrij accurate schatting gemaakt worden van de huidige waarde van de machine. Natuurlijk kan het zijn dat er waardeverhogende specificaties zijn toegevoegd. Neem in dat geval even telefonisch contact op zodat we je kunnen helpen jouw actuele leaseprijs te berekenen. Meer weten over tweedehands materieel leasen? Neem dan hier een kijkje: Waarom tweedehands leasen.

Wat maakt online leasen aantrekkelijk?
Dus heb jij een mooie tractor, heftruck of ander zwaar materieel op het oog en wil je hiervoor de online leaseprijs berekenen? Klik dan hier om jouw online leaseprijs te berekenen met onze online lease calculator. Wil je daarnaast graag weten wat er gebeurt na de online lease aanvraag? Kijk dan hier welke stappen er volgen: Hoe werkt een lease aanvraag doen?

Heb je meer vragen? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact met Beequip op via 010-3400844.

Meer nieuws