Ondernemerschap

BeGlobal blijft verbonden aan Friends in Business

BeGlobal - Waddinxveen

BeGlobal heeft de samenwerking met Friends in Business verlengd. Het bedrijf van Marco Horneman en André Noordwijk is al jaren aan ons communicatieplatform verbonden. BeGlobal is een bedrijf in promotionele producten, maar zelf hebben zij het liever over Product Media.

‘Wij adviseren onze klanten over de hoe zij het beste onze producten kunnen inzetten om hun merken te versterken. Wij beschikken over een team van echte product specialisten en creatieve studio medewerkers’, zegt Marco Horneman.

Dit jaar bestaat BeGlobal liefst 20 jaar. Onlangs maakte het bedrijf bekend alweer te verhuizen naar een groter warehouse vanwege de toenemende vraag naar fulfilment. 

Het bedrijf werkt voor steeds meer – grote – opdrachtgevers. Om die reden koos BeGlobal in het voorjaar van 2021 al voor een eigen warehouse voor de opslag van product media en fulfilment.

BeGlobal is uitgeroepen tot ‘Leverancier van het jaar 2022’. Deze vakprijs is een initiatief van vakblad PromZ, in samenwerking met branchevereniging PPP (Promotional Products Professionals). 

Lees ook: BeGlobal uitgeroepen tot ‘Leverancier van het jaar 2022’

Dit artikel wordt u aangeboden door

BeGlobal

Onze producten worden gebruikt met een doel, om een bepaald resultaat te bereiken. We beoordelen product media als onderdeel van de totale marketingmix van onze klanten. Met als uiteindelijk doel hun merken te versterken.’

Meer nieuws