Ben Housing geniet van bokspektakel in stadion Excelsior

25-11-19

Mireille Schoots van Ben Housing keek eerder deze maand haar ogen uit tijdens Gladiatoren aan de Maas en het World Port Boxing 2019. Twee dagen boksen in een grote en bomvolle tent op het veld van voetbalclub Excelsior. ‘Het mooiste boksevenement van Nederland’, zegt Schoots.

Ben Housing was als sponsor én vriend betrokken bij het tweedaagse boksgala. Op zaterdag Gladiatoren aan de Maas met bokspartijen tussen ondernemers die tien maanden getraind hadden om te schitteren op de middenstip van het Van Donge & De Roo Stadion, op zondag het World Port Boxing met de interland Nederland – Kazachstan én een WBA-titelgevecht van Rotterdammer Stephen Danyo. Hij won in een partij over twaalf ronden van de Brit Navid Mansouri.
 
‘Tijdens het gala op zaterdag werd gebokst voor meerdere goede doelen met als rode draad: de weerbaarheid van kinderen te verbeteren’, legt Schoots van Ben Housing uit. ‘Voor, tijdens en na het gala is geld gedoneerd door sponsoren en vrienden van Gladiatoren aan de Maas. In totaal is een bedrag van ruim 200.000 euro opgehaald’, glundert Schoots.
 
‘De sfeer in de tent was fantastisch. Met veel boksliefhebbers, veel Rotterdamse ondernemers, veel energie, en met z’n allen hebben we er een waanzinnig weekend van gemaakt. Een schitterend evenement om met Ben Housing bij betrokken te zijn.’

Lees ook: Mireille Schoots (Ben Housing): 'Projecten dit jaar waar we best een beetje trots op zijn'

Meer nieuws