Ben Housing kijkt uit naar boksgala in De Doelen met Stephen Danyo

22-02-20

Ben Housing is op zaterdag 4 april als partner betrokken bij het boksgala in De Doelen in Rotterdam. Op die dag staat Stephen Danyo in de ring voor een WBA-titelgevecht. Het Nederlands team neemt het op tegen Tsjechië en er staan nog twee profpartijen op het programma.

Voor dit evenement wordt De Doelen door World Port Boxing omgetoverd tot een boksarena. In november 2019 vond in het voetbalstadion van Excelsior nog een groot evenement plaats, Gladiatoren aan de Maas en World Port Boxing 2019. Danyo versloeg destijds in een WBA-titelgevecht de Brit Navid Mansouri. Ook daar was Ben Housing als partner bij betrokken. 

Lees ook: Ben Housing geniet van bokspektakel in stadion Excelsior

Om het boksgala op 4 april voor de echte liefhebber compleet te maken, geeft World Port Boxing naast een meet & greet met het Nederlands team, ook vijf keer een training weg met Rotterdammer Stephen Danyo. 

Zin om te sparren, technieken bij te leren of gewoon een work-out? Maak kans op deze unieke ervaring. Like of share dit evenement op Facebook of koop een ticket om kans te maken!

Bekijk het facebook evenement voor meer informatie en tickets: World Port Boxing in De Doelen.

Over Ben Housing

Ben Housing is dé verhuur-specialist in en rondom Rotterdam! Met 15 jaar ervaring in de Rotterdamse vastgoedmarkt staan zij bekend als één van de meest gerenommeerde vastgoedbedrijven van Rotterdam. 

Lees ook: Ben Housing bestaat 15 jaar: 'We hebben veel gerealiseerd in die jaren'

Meer nieuws