31-03-22

Bilderberg Parkhotel Rotterdam en Rotterdam Topsport verlengen samenwerking

Het Bilderberg Parkhotel Rotterdam heeft de samenwerking met Rotterdam Topsport als supporter weer met een jaar verlengd. ‘Al jaren zijn wij met grote tevredenheid partner van Rotterdam Topsport’, zegt Erik de Wit, general manager van Bilderberg Parkhotel Rotterdam.

In oktober was Friends in Business met een aantal partners nog te gast in dit mooie hotel in hartje Rotterdam voor een businesslunch. Wij spraken toen ook met Erik de Wit en zijn collega Robbert Vlak. ‘Het is fijn om deze gasten in huis te hebben en te laten zien waar wij goed in zijn.’

Lees ook: Bilderberg Parkhotel Rotterdam: genieten van heerlijke gerechten en mooi glas wijn

Rotterdam Topsport richt zich op het verwerven en organiseren van topsportevenementen, het faciliteren van TeamNL topsportprogramma’s, het ondersteunen van topsportverenigingen en talentcentra en is betrokken bij plannen voor het realiseren van topsportaccommodaties. Directeur van Rotterdam Topsport is Peter Blangé.

De oud-volleyballer stond in 2019 nog op de cover van ons bladmagazine, niet lang na zijn aanstelling als directeur van Rotterdam Topsport.

Lees ook: Peter Blangé thuis in Rotterdam

Foto: Rotterdam Topsport (met Erik de Wit en Peter Blangé)

Meer nieuws