Ondernemerschap

Binnenstebuiten is klaar voor 2023: ‘Werk niet alleen ín, maar ook áán je zaak’

Binnenstebuiten groei & ontwikkeling - Rotterdam

Binnenstebuiten Groei en Ontwikkeling is klaar voor het nieuwe jaar. Het Rotterdamse bedrijf is jouw ontwikkelpartner op het gebied van coaching, leiderschapsontwikkeling, teamvraagstukken, transitie- of veranderopgaven. Maar Binnenstebuiten kijkt op die vlakken ook naar zichzelf. Lees hieronder een update vanuit het bedrijf.

Binnenstebuiten Groei en Ontwikkeling maakt elk najaar plannen voor het komende jaar. Dit jaar hebben we onszelf verwend door hier een “mini workation” van te maken. Wij betrokken een prachtig vakantiehuis in Zeeland en brachten hier een aantal dagen door met ons team. Met als resultaat een jaarplan voor 2023, een meerjarenbegroting en een visie tot en met 2026. 

In Zeeland hebben we goed gekeken naar waar we vandaan komen en naartoe willen. Wat is onze gezamenlijke geschiedenis? Wat werkt nog steeds? Waarvan kunnen en willen wij afscheid nemen? Waar zijn wij trots op? En wat zijn onze toekomstdromen? Welke klanten en vraagstukken geven ons energie? Wat is er in ons vak nodig, waar hebben wij onszelf in te verdiepen en ontwikkelen? Hoe verhoudt ons bedrijf zich tot de maatschappelijke vraagstukken van vandaag de dag? Veel met elkaar praten, luisteren om te begrijpen, zaken concreet maken. En ook heel veel koffie, lekker eten en humor!

De vragen die wij onszelf stellen, stellen wij ook aan onze klanten. De tijd die we hiervoor nemen, adviseren we ook bij onze klanten. Want: het is vaak druk, onrustig en hectisch als je werkt “in” jouw zaak. E-mails, vragen, uitdagingen en dilemma’s… Juist daarom geloven wij in het belang van werken “aan” jouw zaak. Stilstaan, terugblikken, plannen maken, met je mensen in gesprek gaan, vooruitblikken, dromen en kiezen. 

Wij werken iedere maand “aan” onze zaak. Wij pakken ons plan erbij; klopt het nog wat wij doen? We kijken naar de cijfers; past alles nog in de begroting? En we kijken naar onze eigen belasting; zijn wij niet “te” druk? Is er ergens hulp nodig? 

“Stilstand is vooruitgang”, vertragen en dan weer door! 

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen met de mensen die je liefhebt en een schitterend 2023!

Ruud van Wingerden, Miranda Valk, Agathe Doornenbal, Maxime Tielman, Tanja Mol en Natalie Nengerman

Foto: Marienne Photography

Dit artikel wordt u aangeboden door

Binnenstebuiten groei & ontwikkeling

Ontwikkelpartners voor mens en bedrijf

Meer nieuws