Ondernemerschap

Blind Date Ontbijt van WSP Rijnmond blijft een hit: 15 matches en veel gesprekken

WerkgeversServicepunt Rijnmond - Rotterdam

WSP Rijnmond organiseerde vorige week weer een Blind Date Ontbijt. En wederom met succes. In alle vroegte druppelden de werkgevers en werkzoekenden binnen bij Brasserie op Zuid, waar zij welkom werden geheten door onder meer Sander de Kramer, Willem Philipsen, Rajacenna van Dam en wethouder Tim Versnel.

En belangrijk: er kwamen veel matches. Liefst vijftien. Al deze kandidaten kunnen gegarandeerd aan de slag bij één van de zeven aanwezige werkgevers. Zo waren CurrentWerkt van Hilal Makhoukhi en Ampliar Uitzendbureau van Charles van Teeseling present in Brasserie op Zuid, twee bedrijven die net als WSP Rijnmond verbonden zijn aan Friends in Business. Naast de vijftien matches zijn er ook nog veel vervolggesprekken ingepland, waar nog meer matches uit kunnen komen.

Op de website van WSP Rijnmond staat een mooi en uitgebreid verslag van het Blind Date Ontbijt. Lees dat verslag hier.

Dit artikel wordt u aangeboden door

WerkgeversServicepunt Rijnmond

Wat doet WSPR?Goed personeel is een voorwaarde voor succes. Hoe organiseert u dit? En hoe geeft u invulling aan de banen in het kader van de wet banenafspraak (garantiebanen)? WerkgeversServicepunt Rijnmond kijkt samen met u naar uw personeelsplanning of het nu om vast, tijdelijk, of juist flexibel personeel gaat.

Meer nieuws