Ondernemerschap

Blis Digital reikt Student Innovation Award uit aan studenten Hogeschool Rotterdam

Blis Digital - Rotterdam

Blis Digital is nauw betrokken bij het opleiden van de nieuwe generatie developers. Het IT-bedrijf uit Barendrecht was – in de personen van Dirk-Jan Los en Albert-Jan Schot – onlangs opnieuw onderdeel van het ‘Project D Research and Development with new technologies’ voor de opleiding Informatica van de Hogeschool Rotterdam.

De studenten werd gevraagd een oplossing te bedenken voor het koppelen van supportsysteem Jira met urenregistratiesysteem Simplicate. Daarbij lag de nadruk op het beargumenteren van de technologiekeuze: bijvoorbeeld .NET/ C#, het Microsoft Power Platform of Google Firebase. De groepjes kwamen met leuke oplossingen, maar de absolute winnaars waren Dimitri Etienne, Patrick Sekimonyo, Corné den Breejen en Ozeir Moradi. Op het kantoor van Blis Digital ontvingen zij de tweede Blis Student Innovation Award van 2022. Ze vertelden over hun oplossing voor ‘Fusion Development’ en kregen een rondleiding.

Kennismaken met bedrijfsleven
‘Met de samenwerking tussen Blis Digital en de Hogeschool Rotterdam maken de studenten al in een vroeg stadium kennis met het oplossen van relevante en actuele problemen uit het bedrijfsleven,’ zegt Dirk Jan Los, Partner bij Blis Digital. ‘Daarnaast kunnen wij onszelf presenteren als hét bedrijf om stage te lopen, af te studeren of je carrière te beginnen.’

Mogelijk verwelkomt Blis Digital een van de getalenteerde techneuten vanaf september voor een stage. Het bedrijf heeft momenteel twee stageplekken beschikbaar. Meer informatie hierover is te vinden op de onlangs totaal vernieuwde website van Blis Digital.

Lees ook: Blis Digital enorm trots op nieuwe website en merkidentiteit

Dit artikel wordt u aangeboden door

Blis Digital

Wij zijn Blis Digital. Creatives, Tech Talents en Entrepreneurs.

Meer nieuws