Ondernemerschap

Blog Axoft IT & Telecom: bestel met zekerheid en gemak in de Axoft-webshop

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

Collega’s kunnen anno 2021 niet meer zonder een zakelijke smartphone. Maar hoe zorgt u ervoor dat zij toestellen hebben waar ze blij mee zijn, die goed werken, en… waar u weinig voor hoeft te regelen? De Axoft Webshop biedt uitkomst. Bestel uw zakelijke toestellen voortaan in de Axoft-webshop en u heeft er verder geen omkijken naar. Ricardo de Rijcke van partner Axoft IT & Telecom benoemt een aantal redenen om hiervoor te kiezen.

Uitgebreide keuze in toestellen
De ene collega gebruikt liever een Samsung-smartphone, de voorkeur van de andere gaat uit naar Apple – want die gebruikt hij privé ook al. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan smartphones. Verschillende merken, groottes, prijzen. Maar één aspect delen ze allemaal: ze voldoen aan de modernste standaarden, beschikken over de beste beveiliging in de markt en zijn scherp geprijsd. Dat maakt elke keuze een goede keuze.

Gemak
Het bestellen, configureren, uitleveren van zakelijke toestellen; er kan snel veel tijd in gaan zitten. Tijd die u liever anders besteedt. Met de webshop van Axoft en onze dienstverlening kiest u voor gemak en zekerheid. U heeft er geen omkijken naar en weet dat uw collega’s een goed en veilig zakelijk toestel ontvangen.

Veilig vanuit de doos
De data en apps op zakelijke smartphones wilt u goed beveiligd hebben. Als u dat wilt, kunnen we de toestellen vooraf voorzien van een zakelijk gebruikersprofiel. Vanuit de doos zijn de toestellen dan direct goed ingesteld, veilig en klaar voor gebruik. Via uw eigen Mobile Device Management-oplossing beheert u de toestellen vervolgens gemakkelijk op afstand. Het vooraf configureren van de toestellen kan zowel met Samsung- als Apple-smartphones.

Vandaag besteld, morgen in huis
Niemand wacht graag op zijn nieuwe toestel. Zeker niet als je bijvoorbeeld een defect toestel vervangt en iemands bereikbaarheid daarvan afhangt. Daarom zien u en uw collega’s in de webshop meteen of het toestel naar keuze op voorraad is. Is dat het geval? Dan is vandaag besteld, morgen in huis. Wel zo prettig.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws