Blog Frans Mulder Huizen in Spanje: waarom een huis in Spanje kopen?

02-03-21

Een woning kopen in Spanje heeft veel voordelen, waarvan de meest voor de hand liggende een plek is om uw vakantie door te brengen. Investeren kan een andere belangrijke reden zijn.

Investeren in onroerend goed is altijd een veilige keus geweest, vooral op populaire locaties, zoals aan de Middellandse Zeekust in Spanje.

Iedereen kan zich de vele voordelen voorstellen die het met zich meebrengt: strand, veel zonnige dagen, heerlijk eten … Echter het is ook een geweldige kans om te investeren in onroerend goed in Spanje. Zeker als de woning is ontworpen met oog voor kwaliteit en comfort.

Lees ook: Baukje de Vries (Frans Mulder Huizen in Spanje): ‘Juist nu interessant om een huis te kopen in Spanje’

Het brede aanbod aan nieuwbouwwoningen maakt Spanje tot de perfecte plek voor een investering. Volgens het Spaanse ministerie van Ontwikkeling heeft het eerste trimester van 2020 1.463 nieuwbouwtransacties van onroerend goed opgeleverd door niet-staatsburgers. De meeste van deze aankopen werden gedaan in regio's nabij de Middellandse Zee, zoals de regio's Valencia (593 transacties), Andalusië (333 transacties) en Catalonië (163 transacties).

Waarom een nieuwbouwwoning?
Tijden veranderden en de bouw ook, met name als het gaat om energie-efficiëntie. In een land met zoveel uren zonlicht van goede kwaliteit worden zonnepanelen een echte aanwinst.

Baukje de Vries 

(Frans Mulder Huizen in Spanje verkoopt met name huizen aan de Costa Blanca, Costa del Sol, Costa de la Luz, voornamelijk nieuwbouwprojecten)

Meer nieuws