Ondernemerschap

Blog Huib Boissevain: Annexum over gevolgen corona (28/3)

28-03-20

In deze uitzonderlijke tijd informeren wij onze beleggers graag realistisch en transparant over wat de coronaontwikkelingen betekenen voor hun fonds(en). Hoe gaat het met de huurders? Worden alle huren betaald? Wat betekent het voor uitkeringen, voor continuïteit etc? In de loop van de komende weken plaatsen wij op MyAnnexum, de persoonlijke, beveiligde omgeving waarin onze klanten online inzicht hebben in hun beleggingen, per fonds een update zodat ze goed op de hoogte zijn.

Als vastgoedbeheerder zijn ook onze assets belangrijk: onze eigenlijke huurders die gebruik maken van de gebouwen. In onze woningportefeuilles bestaat een groot deel van onze huurders uit eenpersoonshuishoudens. In deze tijd van de coronacrisis zijn deze huurders vaak alleen en veelal thuis hard aan het werk.

Wij vinden het belangrijk dat huurders in onze panden contact met elkaar hebben. Juist ook in deze tijd waarin iedereen op zijn of haar huis is aangewezen. Daarom hebben wij deze week een tool beschikbaar gesteld waarmee huurders in hun gebouw deel kunnen nemen aan een online community, een virtueel microdorp. Hier kan men met elkaar communiceren, hulp vragen of iets voor een ander betekenen.

We blijven onze beleggers, huurders en relaties informeren over de ontwikkelingen en de impact van corona op vastgoed met dagelijkse samenvattingen van het belangrijkste nieuws over de segmenten waarin wij actief zijn. Mist u informatie? Laat u het ons dan vooral weten!

We zijn bereikbaar op 020 – 572 01 01 via info@annexum.nl.

Huib Boissevain
Oprichter en CEO Annexum

Meer nieuws