Boy Striker (Arcani) in komende magazine Friends in Business: ‘In Afghanistan mooiste tijd van m’n leven gehad’

02-10-20

‘Op m’n zeventiende werkte ik in een café. Een klant vroeg op een dag wat ik met de rest van mijn leven wilde. Of ik mezelf hier over vijf jaar nog steeds zag werken. Hij vond het Korps Mariniers wel wat voor me. Ik was sportief, bokste veel. Een week later had hij een aanmeldformulier bij zich.
Ik had niks te verliezen, vulde het formulier in en stuurde het op.’ Dat zegt Boy Striker van Arcani Intelligence Agency in het nieuwe magazine van Friends in Business.

Redacteur Nienke Landré sprak voor het komende nummer met Striker. Over Arcani, over een schop onder zijn kont en zijn tijd in Afghanistan met het Fire Support Team, een eenheid binnen het Korps Mariniers. ‘We hebben meerdere (vuur)contactmomenten gehad. Dat klinkt heftig, maar ik heb er weinig last van gehad. In Afghanistan heb ik zelfs ik de mooiste tijd van m’n leven gehad.'

Striker, die in 2014 Arcani oprichtte, was vorige week aanwezig bij een lunch van Friends in Business bij Van der Valk Hotel ARA in Zwijndrecht. In de video kijken we alvast vooruit op wat later deze maand in het magazine verschijnt: 

Meer nieuws