Rotterdam

Breeland komende twee edities Official Car Partner van CHIO Rotterdam 

16-05-23

Breeland is de nieuwe Official Car Partner van het CHIO Rotterdam, het prestigieuze paardensportevenement in het Kralingse Bos. De absolute dressuur- en springtop strijkt ieder jaar neer in Rotterdam. ‘Wij zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Breeland’, zegt Peter Goedvolk, bestuurslid CHIO Rotterdam. 

‘Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid past perfect bij onze eigen normen en waarden’, vult algemeen directeur Ron Voskuilen aan. ‘We zijn ervan overtuigd dat we samen een succesvolle samenwerking zullen hebben en het CHIO Rotterdam verder zullen versterken als een van de meest prestigieuze paardensportevenementen ter wereld.’ 

Als onderdeel van de samenwerking stelt Breeland nieuwe DEFENDER modellen ter beschikking voor het vervoer van ruiters, officials en VIP-gasten. Daarnaast worden de auto’s gebruikt in de piste en statisch gepositioneerd op het evenemententerrein.  

Met vestigingen aan de Rotterdamse Autostrada en in Brielle heeft het in 1997 opgerichte Breeland een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van service en klanttevredenheid. Daarbij is het dealerbedrijf al meerdere malen uitgeroepen tot beste Jaguar Land Rover dealer van Nederland.  

Jarenlange relatie 

De verbintenis tussen beide partijen komt voort uit de jarenlange relatie die het CHIO Rotterdam onderhoudt met de familie Breeman, bekend van de gelijknamige Breeman Automotive Groep en tevens sponsor van voorgaande edities. ‘Het CHIO Rotterdam en Breeland zijn een goed span samen’, aldus Frits Breeman, DGA van Breeland.  

‘Beide organisaties streven naar excellentie en kwaliteit. We zijn verheugd om deze waarden samen te brengen voor de edities van 2023 én 2024, het jaar waarin het CHIO Rotterdam 75 jaar bestaat.’ 

Foto: Frits Breeman (links) en Peter Goedvolk

Meer nieuws