Mobiliteit en vervoer

Breeman BMW kijkt als Legacy Partner uit naar EK Paardensport in Rotterdam

Severs Breeman - Rotterdam

Breeman BMW kijkt uit naar de Europese kampioenschappen Paardensport in Rotterdam. Van maandag 19 tot en met zondag 25 augustus vindt dat evenement plaats op het terrein van het CHIO Rotterdam. Breeman BMW is als Legacy Partner betrokken bij het toernooi en heeft een eigen VIP-loge in de Grandstand van de Rotterdam Arena, direct aan de piste.

Samen met Kalfsbeek BMW & Mini verzorgt Breeman BMW – dat onlangs de verbintenis met Friends in Business met twee jaar verlengde – het vervoer van bezoekers, deelnemers en officials tijdens de Europese eindstrijd. 

BMW zal aan De Boulevard aan de Kralingse Plas de geheel nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé presenteren, nog voor de officiële showroomintroductie.

Breeman BMW, de oudste BMW-dealer van Nederland, is ook als partner verbonden aan de Rotterdam Business Party. Op 23 september vindt de tweede editie plaats in The Boathouse Kralingen. Op die dag wordt ook het nieuwe magazine van Friends in Business gepresenteerd.

Springen, dressuur en para-dressuur
In het Kralingse Bos wordt volgende week gestreden om de Europese titels springen, dressuur en para-dressuur. Vanwege de EK vindt er dit jaar geen CHIO Rotterdam plaats. Dat evenement keert in 2020 weer terug op de kalender, van 18 tot en met 21 juni. 

Lees ook: 

Verbouwing Breeman BMW in Gouda geïnspireerd op Bauhaus architectuur

Dit artikel wordt u aangeboden door

Severs Breeman

Severs Breeman BMW en MINI | Officieel BMW en MINI dealer in het Groene Hart en Regio Rotterdam

Meer nieuws