Calex op Light & Building Frankfurt

21-03-18

Benieuwd naar het nieuwe aanbod van Calex? Van zondag 18 maart tot vrijdag 23 maart toont het merk de nieuwste decoratieve lampen voor het komende lichtseizoen op de Light & Building beurs in Frankfurt.

De Light en Building beurs wordt eens in de twee jaar gehouden in Frankfurt. Op deze beurs komen de grootste namen op het gebied van verlichting samen om te laten zien waar ze de afgelopen tijd achter de schermen druk mee bezig zijn geweest, de nieuwste collecties!  De thema’s van deze editie zijn: Sfeer en schoonheid in harmonie en het SMART maken van het dagelijks leven.

Het aanbod van Calex past perfect binnen deze thema’s. De nieuwe XXL series  met zowel een Gold- als Titanium finish tillen schoonheid en sfeer naar een nieuw niveau. De verschillende modellen maken van elk huis of etablissement een sfeervol geheel! Het 17-tal Calex Smart Home producten maken bijna alle lampen draadloos bestuurbaar op een betaalbare manier.

De Calex stand is te vinden in hal 4.1 op stand F71. Zin om de beurs te bezoeken? Dat kan tot vrijdag! Koop hier je kaartje.

Meer nieuws