Calex: nieuwe collectie voor iedereen en elk interieur

07-08-19

Verlichting heeft een enorm effect op de sfeer in huis. Calex, de makers van sfeerlicht, weten als geen ander hoe licht werkt. Het creatieve lampenmerk van Electro Cirkel Retail heeft verlichting voor elk doel van gebruik. Standaard verlichting voor verschillende ruimtes in en buitenshuis én betaalbare decoratieve lichtbronnen die een echt designstatement op een interieur drukken.

De nieuwe decoratieve collectie bestaat uit vier uiteenlopende series en zijn ontwikkeld voor interieurlovers met een eigen smaak. Met deze collectie, die vanaf september bij verschillende retailers in het schap ligt, heeft Calex iets voor iedereen en elk interieur.  Zo zijn er kleurrijke modellen in de trendkleuren van nu, heldere kristalsteen lookalikes, stijlvolle glas in glas lampen met meerdere coatings en Scandinavisch witte lichtbronnen.  Voor wie geen genoeg krijgt van de gouden en titanium XXL serie van vorig jaar kan haar hart ophalen met nieuw toegevoegde modellen! 

Ook dit jaar zal het merk het nieuwe moois tonen op de vt wonen en design beurs van 1 tot en met 6 oktober in RAI Amsterdam. 

Duurzaam én energiezuinig
Alle decoratieve lichtbronnen van Calex zijn voorzien van de nieuwste led technieken en zijn daardoor dus super energiezuinig! Daarnaast lijken de speels gevormde led filamenten qua uitstraling enorm op de geliefde gloeidraden van vroeger dus koud en kil led licht is volledig verleden tijd. Led was nog nooit zó sfeervol.

Meer dan 400 lichtbronnen
Calex is een creatief merk met voor ieder wat wils. De passie voor licht en sfeer en de drang om daar steeds weer vernieuwend in te zijn, dateert al van 1970. Sindsdien werken ze er elke dag aan om met slimme, innovatieve en duurzame verlichting jouw huis een stukje mooier, fijner en sfeervoller te maken.

Lees ook: 

Calex schittert op dak van het Witte Huis

Meer nieuws