Cargadoors eren ECT met VRC-penning

11-12-16

ECT is door de Vereniging van Rotterdamse Cargadoors beloond met de VRC-penning. Leo Ruijs, CEO van het containeroverslagbedrijf, ontving de onderscheiding uit handen van VRC-voorzitter Kees Groeneveld. De vereniging geeft met de penning blijk van haar waardering voor ‘de inspanningen van ECT voor het Rotterdamse havenbedrijfsleven in het algemeen en de cargadoorssector in het bijzonder’.

 Als grondlegger van de containeroverslag in de Rotterdamse haven speelt ECT al vijftig jaar een voortrekkersrol. ‘Door de vele investeringen en het implementeren van nieuwe technische en innovatieve mogelijkheden, heeft ECT het mogelijk gemaakt dat de containersector is uitgegroeid tot wat het nu is’, aldus Groeneveld.

Ruijs benadrukte dat de uitdagingen in de containeroverslag groot zijn. Juist in moeilijke tijden wordt  samenwerking steeds belangrijker. Door kennis en ervaring met elkaar te delen en middelen optimaal in te zetten, kan en wil ECT ook in de toekomst samen met zijn klanten en logistieke partners het verschil blijven maken, aldus Ruijs.

Meer nieuws