Certificering BHVNederland gewijzigd in 2018

04-01-18

BHVNederland gaat het certificeringstraject rondom trainingen vanaf januari 2018 iets veranderen. Met de invoering van het kwaliteitsmanagementsysteem en de externe toetsing door Kiwa, heeft BHVNederland ervoor gekozen met andere certificerende partijen te werken dan voorheen.

BHVNederland verzorgde in het verleden al Rode Kruis gecertificeerde EHBO, EHAK en AED-opleidingen. De BHV-trainingen zullen vanaf heden worden voorzien van de NVB-certificering. Dit houdt in dat de BHV-trainingen worden verzorgd volgens de meest recente toets- en eindtermen, aangevuld met de mogelijkheid bedrijfsspecifiek maatwerk te verwerken binnen Incompany trajecten. 

Ook gaat BHVNederland E-Learning modules aanbieden die niet alleen voor aanvang van een training te benaderen zijn, maar ook na afloop van een training zijn in te zien. Dat is nieuw binnen de dienstverlening van BHVNederland

BHV’ers na afloop van hun training voor de duur van twaalf maanden aangesloten bij de CHUBB Collectieve Ongevallenverzekering voor Ondernemingen van BHVNederland. 

Meer informatie, klik hier

Meer nieuws