Ondernemerschap

‘100 jaar, maar klaar voor de toekomst’

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

Christiaan van der Ent was onlangs te gast bij een businesslunch van Friends in Business in restaurant JAQ in Hilton Rotterdam. Voor onze camera keek de directeur van de Van der Ent Group nog één keer terug op de viering van het 100-jarig bestaan. Maar hij sprak vooral ook over de toekomst van het verhuisbedrijf uit Spijkenisse.

‘De huidige economie is redelijk wispelturig, maar we hebben een stabiele basis. Ik maak me dus niet al te veel zorgen over wat er speelt en op ons afkomt,’ vertelt Christiaan. ‘We zijn druk bezig met een aantal grote accounts, waaronder het ministerie van Buitenlandse Zaken. Daarnaast hebben we een continue stroom werk vanuit Shell en het Scheepvaart- en Transport College. Ook de particuliere verhuizingen zijn nog steeds op een goed niveau, al lopen de aanvragen wel iets terug.’

Lees ook: Van der Ent presenteert nieuwe bedrijfsfilm: ‘Enorm trots op 100-jarig bestaan’

Van der Ent doet meer dan alleen verhuizingen. ‘We zijn ook gespecialiseerd in logistiek, en dan met name webshopdistributie. Denk aan onze Zweedse vrienden, maar ook aan Beter Bed. Voor ons is dit een groeimarkt. Als je alle bedrijfsonderdelen bij elkaar optelt, dan hebben we voldoende risicospreiding en zien we de komende tijd positief tegemoet,’ aldus Christiaan.

Bekijk het volledige interview met Christiaan in de videospeler:

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws