Ondernemerschap

Cor van den Heuvel (IW Zuid-Holland): ‘Bijdrage leveren aan leven lang ontwikkelen’

IW Zuid-Holland - Rijswijk

Friends in Business is uiteraard benieuwd hoe IW Zuid-Holland dit jaar is begonnen en sprak daarover met directeur Cor van den Heuvel: ‘Met een goed jaar 2021 achter de rug zijn we als IW Zuid-Holland met frisse energie en uitdagingen aan het nieuwe jaar begonnen. Onze focus ligt op groei van potentiële monteurs in opleiding. Zowel in aantal als op het vlak van kennis, vaardigheden en algemene ontwikkeling. Daarnaast zetten we ons volop in om een bijdrage te leveren aan een leven lang ontwikkelen.‘ 

Van den Heuvel blijft ook in tijden van de pandemie optimistisch. ‘We hebben alle zorgvuldigheid in acht genomen, goede instroom kunnen realiseren en volop bijgedragen aan een leven lang ontwikkelen. Dit gaan we natuurlijk doorzetten; als IW bewegen wij mee met veranderingen binnen de huidige maatschappij en spelen we een actieve rol in het bieden van kansen en ontwikkeling. Het weerhoudt ons niet om invulling te geven aan de behoefte van de markt en het bieden van perspectief.’  
 
Het lijkt alweer lang geleden, maar in oktober 2021 heeft IW-Zuid Holland een nieuwe locatie in Dordrecht geopend. Als 1 van de 4 locaties is het een mooie locatie gericht op de toekomst, waar ruimte is voor groei én wat de identiteit van IW laat zien. Samen met hun andere locaties in Rotterdam, Rijswijk en Leiden bedienen ze heel Zuid-Holland.  
 
Op de vraag waar IW Zuid-Holland dit allemaal voor doet geeft de bedrijfsvideo een heel mooi antwoord. Hierin leggen directeur Cor van den Heuvel en bestuursvoorzitter Dennis Roomer uit waarom techniek onmisbaar is voor onze samenleving én waarom mensen juist moeten kiezen voor een toekomst in de techniek.

Foto: links Dennis Roomer en rechts Cor van den Heuvel

Dit artikel wordt u aangeboden door

IW Zuid-Holland

IW bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Meer nieuws