Ondernemerschap

Cor van den Heuvel (IW Zuid-Holland): ‘Wij zorgen ervoor dat Nederland klaar is voor de techniek van morgen’

IW Zuid-Holland - Rijswijk

‘Wij zorgen ervoor dat Nederland klaar is voor de techniek van morgen. Techniek is overal en onmisbaar voor onze samenleving.’ Dat zegt Cor van den Heuvel van IW Zuid-Holland, een opleidingsbedrijf voor de installatiebranche met locaties in Rotterdam, Dordrecht, Rijswijk en Leiden.

‘Wij voorzien in de behoefte van gekwalificeerd personeel met het vakmanschap voor de technische installatiebranche. We zijn een actieve partner als het gaat om de toekomst van techniek in Nederland. We spelen daar flexibel op in met trainingen in nieuwe technieken en ondersteuning bij loopbaanontwikkelingen’, zegt de directeur van IW Zuid-Holland.

‘Een toekomst in de techniek start bij IW Zuid-Holland. Een jong technisch talent tekent een contract en wij betalen zijn of haar salaris tijdens de opleiding bij één van de bij ons aangesloten bedrijven. Daar leer je de fijne kneepjes van het vak. Wij zitten er altijd dicht op en zijn persoonlijk betrokken. In die aanpak geloven wij.’

Trainingen en cursussen op maat

De wereld van de techniek staat niet stil. 'Het is een dynamische omgeving met telkens weer nieuwe uitdagingen', vertelt Van den Heuvel. 'Zo zijn er nog volop nieuwe vaardigheden om onder de knie te krijgen, innovaties en nieuwe technieken om te ontdekken en nieuwe markten en kansen om in te verdiepen. Iedereen heeft een ander specialisme, een ander kennisniveau en dus een andere behoefte. Vanuit IW zorgen we daarom voor actuele, praktijkgerichte trainingen en cursussen op maat.'

Kijk hieronder naar een video voor de werkwijze van IW Nederland:

Dit artikel wordt u aangeboden door

IW Zuid-Holland

IW bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Meer nieuws