Ondernemerschap

CurrentWerkt levert succesvolle bijdrage aan World Police & Fire Games 2022

CurrentWerkt - Rotterdam

Rotterdam was de trotse gastheer van de World Police & Fire Games 2022. Ruim 10.000 politiemensen, brandweerlieden, douane- en gevangenismedewerkers afkomstig uit 70 verschillende landen waren eind juli actief zijn in maar liefst 63 sportonderdelen, waaronder crossfit, atletiek, triatlon, crossfit, waterpolo, kitesurfen en de ultimate firefighter.

Onze partner CurrentWerkt leverde door het inzetten van mensen een bijdrage aan dit succesvolle evenement. ‘We hebben tijdens het event geholpen met de op- en afbouw voor de sporten als Crossfit & Benchpress,’ vertelt eigenaar Hilal Makhoukhi. ‘Ook hebben onze mannen en vrouwen geholpen bij het netjes houden van de parcours, maar ook hielpen zij mee bij de demonstraties voor de kinderen. Het was een toffe ervaring en een mooie samenwerking.’

Bekijk een korte impressie in onderstaande video.

Van detentie naar potentie
CurrentWerkt is een uitzendbureau dat zich richt op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, en dan voornamelijk mensen met een detentieachtergrond. Het motto van het bedrijf: van detentie naar potentie. Het bedrijf ontving eerder dit jaar de prestigieuze Nieuwe Helden-prijs. Deze bijzondere prijs is verbonden aan de Rotterdamse Ondernemersprijs van VNO-NCW West en draait om ondernemingen die nog jong en/of relatief klein in omvang mogen zijn, maar bovenal innovatief zijn en een positieve impact maken op een maatschappelijk relevant thema.

Lees ook: Hilal Makhoukhi: ‘Mooie samenwerking met BAR-gemeenten’

Dit artikel wordt u aangeboden door

CurrentWerkt

Wij streven naar een inclusieve samenleving

Meer nieuws