Ondernemerschap

Daikin sponsor schaatsbond KNSB

Daikin Nederland - Capelle aan den IJssel

Daikin is sponsor geworden van de KNSB. Deze week tekenden Anthony Dimou en Edwin Hoogerwerf een contract met de schaatsbond tot en met de Winterspelen van 2022, dat gebeurde op het hoofdkantoor van Daikin Nederland in Capelle aan den IJssel.

Naast KPN is Daikin nu de tweede grote sponsor van de KNSB. ‘Dit sponsorcontract geeft de KNSB ook een steviger financieel fundament op weg naar de Olympische Spelen van Peking in 2022’, zegt Piet Geurts van de KNSB. 

‘We hebben gekozen voor het schaatsen omdat het een prachtige link heeft met onze business. Daarbij is het een oer-Hollandse sport waar miljoenen mensen plezier aan beleven en waarin Nederland al jarenlang succesvol is. Wij willen ons steentje bijdragen aan dat succes en zullen ook de breedtesport volop ondersteunen’, zegt Hoogerwerf, deputy managing director bij Daikin Nederland.

Daikin ondersteunt alle schaatsdisciplines. Afgelopen winter werd het contract met KPN, sinds 2010 hoofdsponsor van de schaatsbond, al verlengd tot medio 2020.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Daikin Nederland

Daikin zet zich als bevlogen marktleider in voor een steeds beter binnen- én buitenklimaat.

Meer nieuws