De Arendshoeve in de race voor ‘De Beste van Nederland’

01-10-18

Hotel & Restaurant de Arendshoeve is genomineerd voor het RTL 4-programma ‘De Beste van Nederland’. In de categorie ‘De beste trouwspecialist van Nederland’ mogen kijkers van het programma binnenkort stemmen welke trouwspecialist deze titel verdient.

De Beste van Nederland is een televisieprogramma op RTL4 waarin ondernemend Nederland onderling de strijd aangaat. Door de makers van het programma worden de ondernemers uitgedaagd om een leuke, persoonlijke en opvallende vlog te maken in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen. 

'Dat was een uitdaging die we graag aan gingen’, aldus gastheer Wilco Scheer. 'Samen met lokale ondernemers en partners – Bij Aafke, De Goudse Feestwinkel, 123 Bruiloft DJ, Merel Shoot It, Ceewood Productions, Ashlyn’s HairstylZ en Het Suikerhuys – hebben we getracht de beleving van een trouwdag in de Arendshoeve in beeld te brengen. Ook hebben we een fantastisch bruidspaar bereid gevonden om mee te doen in de vlog.'

Het resultaat van de vlog is binnenkort te bekijken in de trouwspecial van zondag 7 oktober. Dan gaan de deelnemende trouwspecialisten de strijd met elkaar aan. Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kan er direct gestemd worden op je favoriete vlog. De poll opent op vrijdag 28 september om 12.00 uur en sluit op maandag 29 oktober om 12.00 uur.

Meer nieuws