De Arendshoeve weer opgenomen in MEETINGS Locatie TOP 500

30-07-19

Hotel & Restaurant De Arendshoeve is weer opgenomen in de MEETINGS Locatie TOP 500. ‘We zijn trots op deze mooie erkenning van onze service’, zegt Arian Scheer van De Arendshoeve.

De MEETINGS Locatie TOP 500 is samengesteld door de redactie van MEETINGS; het eerste en grootste vaktijdschrift voor de MICE-sector. Jaarlijks wordt gekeken, op basis van een aantal criteria, welke locaties in het jaarboek komen te staan. 

De redactie van MEETINGS vindt het belangrijk dat te zien is dat er zowel vergaderlocaties, trainingslocaties, evenementenlocaties en congreslocaties vertegenwoordigd zijn in de top. 

Over De Arendshoeve:
Smaakvol genieten in de polder. Daar staat viersterrenhotel De Arendshoeve voor. Zij bieden een veelzijdige locatie met internationale allure voor luxe dineren, ontspannen overnachten en comfortabel vergaderen. De Arendshoeve vindt u middenin de landelijke Krimpenerwaard. Op beperkte reisafstand van Utrecht en Rotterdam geniet u van de ongekende rust en ruimte van het Oerhollandse polderlandschap. 

Meer nieuws