De Rek: ‘Van de drie Rotterdamse voetbalclubs voelde ik me het meest thuis bij Excelsior’

28-08-18

Robert Jan de Rek heeft een bijzondere band met Excelsior, de voetbalclub die al jaren uitstekend presteert in de eredivisie. Mazars Rotterdam is zo’n vijftien jaar sponsor van Excelsior. ‘Toen ik zes jaar geleden vanuit de Goudse vestiging van Mazars naar Rotterdam kwam, moest ik de stad leren kennen en een netwerk opbouwen. Van de drie Rotterdamse voetbalclubs voelde ik me het meest thuis bij Excelsior’, zegt de partner-aandeelhouder van Mazars Rotterdam.

Sinds deze zomer is De Rek voorzitter van de Excelsior Business Club. Het virus zit inmiddels in de familie. Nou ja, bij bijna iedereen dan. ‘Eerlijk gezegd heeft mijn vrouw niet zoveel met Excelsior als ik, maar onze drie dochters zijn lid van kidsclub de Woudies. Al twee keer mochten ze voor de wedstrijd met de spelers het veld op. Vonden ze wel spannend, maar verder is voetbal toch vooral mijn ding, ook al hockey ik zelf al mijn hele leven.’

Het hele verhaal met Robert Jan de Rek van Mazars Rotterdam in het nieuwe nummer van Friends in Business, dat in september gepresenteerd wordt. 

Meer nieuws