Ondernemerschap

Dirk Kuyt verrast Wim van Merkensteijn van Perfect Groep

Perfect Groep - Gouderak

Wim van Merkensteijn, directeur van Perfect Groep, is deze week op kantoor verrast met een bezoek van Dirk Kuyt. ‘Wij hebben een mooi geschenk gekregen als dank voor het ondersteunen van de Dirk Kuyt Foundation en het starten van een partnership met FSV De Feijenoorder’, aldus Van Merkensteijn.

Kuyt stopte in 2017 met voetballen. In dit jaar veroverde hij de landstitel met de Rotterdamse club. Tegenwoordig is Kuyt jeugdtrainer bij Feyenoord. 

Van Merkensteijn is oud-voorzitter van de supportersvereniging van Feyenoord. De directeur van Perfect Groep was voorzitter toen Kuyt Feyenoord met drie goals aan de titel hielp in de laatste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo in de Kuip. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Perfect Groep

Betrouwbare partner met ruim 60 jaar direct marketing ervaring. Van bestand tot klant... Of het nu gaat om het beheer van uw adressen, webbased applicaties, uw drukwerk, responsverwerking, verpakken en verzenden van uw mailing. Wij doen het, al jaren. En dit is nog slechts een greep uit alle mogelijkheden die wij u bieden.

Meer nieuws