Rotterdam

Dosign kiest B.made als strategische digitale partner 

B.made - Rotterdam

Dosign, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van recruitment in de techniek, heeft B.made gekozen als zijn strategische digitale partner. De samenwerking heeft als doel het versterken van de online aanwezigheid van Dosign.com en zijn Dosign Academy en het vergroten van de digitale mogelijkheden voor zowel klanten, kandidaten als cursisten.

Dosign, opgericht in 1985, heeft een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor technische professionals en bedrijven in verschillende sectoren. Het bedrijf biedt diensten aan op het gebied van werving, selectie en detachering van hooggekwalificeerd technisch personeel. Met een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde professionals en een diepgaande expertise in de industrie, is Dosign.com toegewijd om de juiste match te vinden tussen talent en bedrijven.

B.made, een toonaangevend digital agency met bewezen ervaring in het ontwikkelen van innovatieve digitale oplossingen, zal Dosign ondersteunen bij het versterken van zijn online aanwezigheid. Met behulp van strategisch advies, creatieve content en goed doordachte techniek zal B.made Dosign helpen bij het optimaliseren van de gebruikerservaring op de website en het verhogen van de conversie op diverse kanalen.

Helpen onderscheiden

‘We zijn verheugd om Dosign te mogen verwelkomen en zijn digitale partner te worden’, aldus Florian Siemer, Account manager van B.made. ‘Met onze expertise in digitale strategie en creatieve oplossingen zullen we Dosign helpen om zich te onderscheiden in de competitieve online recruitmentmarkt. We kijken ernaar uit om samen te werken aan het bereiken van succesvolle resultaten.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

B.made

B.made is een full-service digital marketing agency die organisaties nog beter ondersteunt bij het implementeren en realiseren van al hun digitale marketing- en mediadoelstellingen. B.made doet dit door middel van context marketing: Het leveren van de juiste boodschap, aan de juiste persoon, via het juiste kanaal, op het juiste moment met de juiste emotie.

Meer nieuws