Rotterdam

Dragan Culic met ARBO Rotterdam langer verbonden aan Sparta Rotterdam

13-04-23

ARBO Rotterdam en Sparta Rotterdam hebben de samenwerking verlengd. Het bedrijf van eigenaar Dragan Culic blijft zeker voor de komende drie jaar aan de Kasteelclub verbonden. ‘ARBO Rotterdam is al sinds 2002 een trotse official sponsor van Sparta’, glundert Dragan.

‘Met dank aan Manfred Laros (algemeen directeur Sparta), Dave van der Meer (commercieel manager Sparta) en alle medewerkers van de club voor de zeer prettige jarenlange samenwerking’, zegt Dragan.

Hij is al jaren groot fan van Sparta. Kort nadat Dragan zijn bedrijf oprichtte in 2021 werd hij na een gesprek met Charles van der Steene bordsponsor van Sparta. ‘Dat was in januari 2002’, vertelde Dragan vorig jaar in gesprek met Jan Dirk Stouten.

‘Het bedrijf bestond net. Ik was een onervaren zakenman. Ik kwam thuis en vertelde dat tegen mijn vrouw. Zij zei tegen mij: “Maar Dragan, daar zijn we te klein voor. Zo’n sponsorbord is voor ons te veel geld.” Dat klopt, zei ik, maar dat weet alleen jij. Niemand anders.’

Impuls

‘Wij stonden naast de grote jongens. Het was een impuls. Mensen kijken naar hun eigen borden. En als ze dat doen, zien ze ook ons bord. Zo creëer je naamsbekendheid, dacht ik.’

Meer nieuws