Drezzunique viert eenjarig bestaan met actie

31-08-17

Drezzunique bestaat één jaar en dat viert eigenaresse Karina Klaassen met een leuke actie. Speciaal voor de vrouwelijke Friends in Business-leden verloot Klaassen een gratis stijlconsult (via Skype), waarin zij advies geeft over stijlissues en helpt met garderobevragen.

Wat je moet doen? Mail voor 15 september (info@drezzunique.com) jouw verhaal over hoe jij ooit stappen hebt gemaakt om de zakenvrouw te worden die je nu bent of wilt worden. “Zelf heb ik het gedurfd om met mijn baan te stoppen, heb ik mijn intuïtie gevolgd door me te richten op (zaken)vrouwen en doe ik wat ik altijd al wilde doen. Nu ga ik doorzetten om Drezzunique succesvoller te maken. Het was een grote stap, maar één die precies bij mij past,” zegt Klaassen.

“In de afgelopen maanden heb ik onder andere via Friends in Business goede contacten gelegd, gesproken met zakenvrouwen die zich durven te onderscheiden. Als ik vroeg naar de sleutel naar hun succes, kwamen de termen 'durven', 'doen', 'doorzetten' en 'intuïtie volgen' veel voorbij.”

Wist je dat?

Slechts enkele stuks geproduceerd worden van de modellen en stoffen van Drezzunique? En dat alles in Nederland geproduceerd wordt? Daarom wordt elk item voorzien van een label waarop een volgnummer staat. Zo kan jij onderscheidend zijn en unieke kleding dragen. Dus heb je binnenkort een belangrijke gebeurtenis, zoals een bruiloft, zakelijke meeting of presentatie: haal het beste uit jezelf en laat jezelf stralen: BE DIFFERENT AND BE NOTICED, DREZZUNIQUE.

De exclusieve modellen van Drezzunique zijn online verkrijgbaar en bij de luxe warenhuizen van Topshelf in Groningen, Arnhem en Alkmaar. Daarnaast kan je ook een persoonlijke afspraak maken. 

Meer nieuws