Ondernemerschap

DRV is met Rotterdamse vestiging verhuisd naar nieuwe locatie aan Kralingseweg

Moore DRV - Rotterdam

DRV in Rotterdam is, samen met Zantboer & Partners en Crossminds, verhuisd naar een ruim en modern pand op een zichtlocatie aan de A16. De locatie (Kralingseweg 241) geeft DRV letterlijk de ruimte om verder te kunnen groeien en biedt een ruime parkeergelegenheid en een betere aansluiting op het openbaar vervoer.

‘De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om een fijne werkplek voor onze medewerkers en een prettige ontvangstruimte voor onze cliënten te realiseren’, meldt DRV in een persbericht.

Lees ook: ‘DIT VAK GAAT MEER OVER MENSEN DAN OVER GELD’

‘We zijn verheugd dat we als echte Rotterdammers weer binnen de ring van Rotterdam zitten en nodigen u van harte uit voor een kop koffie en een rondleiding.’

DRV Accountants & Adviseurs telt ruim 600 medewerkers verdeeld over twaalf vestigingen in Zuidwest-Nederland. In Zuid-Holland heeft DRV tevens vestigingen in Hellevoetsluis, Sliedrecht, Naaldwijk en Oud-Beijerland.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Moore DRV

Wij zijn ‘Moore DRV. Stilletjes één van de beste kantoren van Nederland’. Daarmee doen we de belofte aan cliënten en medewerkers dat wij willen uitblinken in cliënttevredenheid en kwaliteit voor ondernemers in het mkb. Want daar ligt onze passie: bij bedrijven die de ruggengraat van onze economie vormen en die zorgen voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid. Familiebedrijven die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Die telkens weer nieuwe uitdagingen aangaan en wendbaar zijn. Wij noemen dat: Werken in de echte economie.

Meer nieuws