Ondernemerschap

DRV wordt Moore DRV

Moore DRV - Rotterdam

Het Nederlandse kantoor DRV, aangesloten bij Moore Global, het wereldwijde netwerk van onafhankelijke accountantskantoren, gaat Moore in hun naam voeren. Net als MTH, dat Moore MTH wordt, wil DRV zelfstandig en in goede samenwerking de marktpositie van Moore in Nederland verder verstevigen.

Moore DRV en Moore MTH behoren gezamenlijk tot de top in de accountancysector en richten zich op ondernemers in de echte economie, veelal sterke familiebedrijven of ondernemingen die door de eigenaar zelf worden geleid. Deze bedrijven zijn in toenemende mate in het buitenland gaan ondernemen. Met steeds meer complexe en brede adviesvraagstukken doen zij een ander beroep op hun accountancy-organisaties dan voorheen. Daarom hebben beide partijen hun dienstverlening de afgelopen jaren uitgebreid en versterkt, zowel in audit als advisering, consultancy en internationale begeleiding. Daarnaast is flink geïnvesteerd in het bouwen van relaties binnen het internationale netwerk zodat ondernemen in of vanuit het buitenland goed kan worden begeleid. Door de naamswijziging wordt in de Nederlandse markt duidelijker wat beide kantoren voor ondernemers kunnen betekenen.

Een andere afweging om de naam Moore te gaan voeren, is personeelswerving. Het maakt accountants en belastingadviseurs sneller duidelijk dat er internationale carrièremogelijkheden zijn. Dat geldt ook voor de samenwerking tussen beide kantoren, met kansen voor werken en ontwikkelen in geheel Nederland. Het toont de ambitie van beide organisaties en hun streven naar groei.

Moore DRV en Moore MTH maakten eerder bekend te gaan samenwerken op een aantal andere terreinen zoals de werkwijze, kwaliteit en innovatie. Met de gezamenlijke merknaam kunnen beide kantoren nadrukkelijker laten zien wat de samenwerking aan innovaties oplevert. Beiden benadrukten het uiteindelijke doel van samenwerken: het behoud van de hoge klanttevredenheid, waarop beide organisaties zeer hoog scoren (MT 1000).

In de Top 30 van accountantskantoren in Nederland neemt Moore DRV de veertiende positie in en Moore MTH de zestiende. Samen zijn ze een Top-10 speler. Opgeteld hebben ze meer dan 1.100 mensen in dienst, een netwerk van 24 vestigingen en een omzet van rond 120 miljoen euro in 2022.

Moore Global

Moore Global is een wereldwijd accountancy- en adviesnetwerk van 260 onafhankelijke kantoren met ruim 30.000 medewerkers en vestigingen in 110 landen. Het hoofdkantoor zit in Londen en de CEO is Anton Colella. Bestuursvoorzitters Olaf ten Hoopen van Moore MTH en Michael Bick van Moore DRV zijn beiden vertegenwoordigd in de European Regional Council. Michael Bick is bovendien lid van de Global Board.

Moore Global wil het meest gerespecteerde netwerk in de wereld zijn, gebouwd op menselijke relaties en hoge kwaliteitsstandaarden.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Moore DRV

Wij zijn ‘Moore DRV. Stilletjes één van de beste kantoren van Nederland’. Daarmee doen we de belofte aan cliënten en medewerkers dat wij willen uitblinken in cliënttevredenheid en kwaliteit voor ondernemers in het mkb. Want daar ligt onze passie: bij bedrijven die de ruggengraat van onze economie vormen en die zorgen voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid. Familiebedrijven die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Die telkens weer nieuwe uitdagingen aangaan en wendbaar zijn. Wij noemen dat: Werken in de echte economie.

Meer nieuws