Electro Cirkel: lichtspiratie op vtwonen & design beurs 2018

21-08-18

Ook dit jaar gaat Electro Cirkel weer met het merk Calex naar de vt wonen & design beurs.
Benieuwd naar de nieuwe lampen en op zoek naar lichtspiratie? Bezoek hal 12, stand 37, tijdens de vt wonen en design beurs.

Calex laat graag zien wat sfeerlicht met woningen doet. Op de beursstand wil het merk iedereen met verhuis- en verbouwplannen inspireren met de nieuwste XXL Collectie.

Van Giants naar XXL
Vorig jaar vielen de Giants met unieke E40 fitting al goed in de smaak. Ook dit jaar zet Calex groots in met de XXL Collectie. Deze nieuwe modellen zijn led, dimbaar voor nóg meer sfeer en komen in twee verschillende coatings; een spiegelachtige en mysterieuze titanium coating en de klassieke gouden coating. Welke je ook kiest, de verschillende vormen versterken een ruimte met licht en uitstraling, ongeacht of je ze als combinatie of los van elkaar ophangt. 

Momenteel zijn er zes verschillende modellen met verschillende soorten led filamenten; Gekruld en recht. Er wordt hard gewerkt aan uitbreiding van deze lijn, dus hou de ontwikkelingen in de gaten. Ook fijn, deze modellen hebben allemaal een E27 fitting die op bijna elk armatuur past. 

Meer dan 400 lichtbronnen
Calex is een creatief merk met voor ieder wat wils. Of je nou op zoek bent naar decoratieve verlichting om je huis mee aan te kleden of juist op zoek bent naar vervanging voor dat ene kapotte lampje uit de badkamer, Calex heeft het! Passie voor licht en sfeer en de drang om daar steeds weer vernieuwend in te zijn, dateert bij dit bedrijf al vanaf 1970. Sindsdien werken ze er elke dag aan om met slimme, innovatieve en duurzame verlichting jouw huis een stukje mooier, fijner én sfeervoller te maken. 

Meer nieuws