Electro Cirkel: verpakkingen lampenmerk Calex in nieuw jasje

26-08-19

Calex, het lampenmerk van Electro Cirkel, heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten. Naast de lancering van vijf nieuwe collecties en een aantal stijlvolle toevoegingen aan de collecties van vorig jaar, heeft Calex ook nog alle verpakkingen in een nieuw jasje gestoken.

In de loop van de tijd heeft Calex herkenbare verpakkingen gecreëerd voor alle producten. Dit jaar was het tijd om alle ontwerpen samen te voegen en een portfolio te maken dat consistent is met de nieuwe richting van Calex. Zo is er een herkenbaar en duidelijk woordmerk toegevoegd, een speelse wave ontwikkeld om de bekende wereldbol te vervangen en hebben alle iconen een mini make over gekregen. Alle onderdelen worden consistent ingezet voor alle series en categorieën. 

Alles heeft een make-over gekregen. Naast de grote decoratieve series hebben ook de doorzichtige PET-verpakkingen een vernieuwd ontwerp. Enigszins anders aan deze verpakkingen is de kleurcodering. Deze is toegevoegd om onze consumenten te helpen bij het kiezen van de juiste lamp voor het gebruiksdoel. De gouden lijn is voor de decoratieve series en zilver voor de functionele series. Elke serie heeft een eigen subtiele kleurenbanner om de onderlinge series gemakkelijk van elkaar te kunnen onderscheiden.

Lees ook: 

Calex opent eerste winkel in China

Meer nieuws