Ondernemerschap

Entropia blijft verbonden aan Friends in Business

Entropia - Moordrecht

Netwerken, vriendschappen, naamsbekendheid en business is voor veel van onze partners de reden om verbonden te blijven aan Friends in Business. Bij Entropia draait alles om verbindingen. Zij zorgen namelijk voor bedrijfskritische telecommunicatie voor bedrijven die het hoogste eisen in kwaliteitscommunicatie. 

Entropia is niet alleen actief in Nederland, maar ook in Vlaanderen en het Verenigd Koninkrijk. Entropia: ‘Wij garanderen onze klanten een snel en veilig communicatiesysteem en zijn het enige bedrijf in de digitale radioindustrie met een eigen netwerk en infrastructuur. Daar zijn we best trots op.’

Het Entropia Critical Cloud Netwerk draait op volle toeren. Dit komt de veiligheid ten goede van alle bewoners, medewerkers en bezoekers in de Benelux. De handhaving moet veilig kunnen werken, ook in de centrale meldkamers. Juist in de lockdowns is de meerwaarde van Entropia zichtbaar.

Lees ook: De lockdown verhoogt netwerkactiviteiten bij Entropia

Foto: Harrie Schoonewille (managing director Entropia)

Dit artikel wordt u aangeboden door

Entropia

Entropia is een missie-kritisch telecommunicatienetwerk in Vlaanderen, Nederland en het Verenigd Koninkrijk bestemd voor professionele bedrijfscommunicatie.

Meer nieuws