Ondernemerschap

Eric Bakker (3B Exclusief): ‘Het ziet er positief uit, hopelijk zet deze lijn zich door’

3B Exclusief BV - Rotterdam

In april van dit jaar, toen de coronacrisis net was uitgebroken, was het improviseren voor Eric Bakker van 3B Exclusief. Zijn bedrijf, gespecialiseerd in de verkoop van jonge luxe auto’s, had het zwaar. ‘Dan maak je je wel even zorgen’, verklapt hij. Maanden later ziet de situatie er toch weer een stuk rooskleuriger uit.

‘We zagen het heel zwart in, geef ik toe, maar het herstel kwam en het ziet er nu zelfs positief uit. De verkopen zijn heel goed geweest, hopelijk zet deze lijn zich door. We hebben er klanten bij en ons assortiment is verbreed. Dat is fijn, kan ik je zeggen’, aldus Bakker.

Lees ook: 'Wij zijn een showroom voor jongensdromen, maar die dromen hebben nu minder prioriteit'

De directeur van het in Rotterdam gevestigde 3B Exclusief hield, ondanks de zorgen die er zeker waren, ook in de beginmaanden van de coronacrisis de moed erin. ‘Ja, natuurlijk. Dat moet ook wel. Ik hoop op een crisis met een happy end, we zijn in ieder geval goed op weg. Gelukkig maar.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

3B Exclusief BV

Bij ons is Topklasse de standaard en Exclusief de norm. 3B Exclusief is gespecialiseerd in de verkoop van jonge gebruikte luxe auto’s. Wij bieden u een ruime keuze aan exclusieve auto’s. In ons assortiment vindt u zowel sportieve als ingetogen modellen. Ook kunt u bij 3B Exclusief altijd rekenen op een uitstekende service.

Meer nieuws