Ondernemerschap

Erik de Wit (Bilderberg Parkhotel) over ABN AMRO WTT: ‘Een heerlijke week’

Bilderberg Parkhotel & Restaurant The Park - Rotterdam

Bilderberg Parkhotel kijkt met een goed gevoel terug op het ABN AMRO World Tennis Tournament. ‘Prachtig om voor de veertiende keer betrokken te zijn bij dit toernooi’, glundert general manager Erik de Wit. ‘Voor het Bilderberg Parkhotel was het zelfs een jubileum, 25 jaar.’

In totaal verwelkomde partner Bilderberg Parkhotel liefst 200 gasten tijdens de 46ste editie van het tennistoernooi in Ahoy. 'Een heerlijke week', aldus De Wit.

'Wat was het mooi en succesvol dit jaar', voegt Tony Mastrantuono (Senior Director of Sales) daaraan toe. 'Dank aan onze gasten, partners en medewerkers. Zij hebben ervoor gezorgd dat het een onvergetelijk event is geworden.'

De Fransman Gael Monfils won de finale door Stan Wawrinka in drie sets te verslaan. De Zwitser, drievoudig Grandslam-winnaar, was in 2015 nog de sterkste in Rotterdam.

In 2019 begint het ABN AMRO World Tennis Tournament op 9 februari. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Bilderberg Parkhotel & Restaurant The Park

“De aanstekelijke buzz van een dynamische havenstad, de grootstedelijke grandeur van een luxe hotel, met rustige en comfortabele kamers om weer helemaal op te laden. Parkhotel Rotterdam heeft het allemaal”...!

Meer nieuws