Rotterdam

Erik de Wit (Bilderberg Parkhotel Rotterdam): ‘Samen met andere Bilderberg hotels hebben we ruim 125 ontbijtproducten verduurzaamd’

Bilderberg Parkhotel & Restaurant The Park - Rotterdam

Erik de Wit van Bilderberg Parkhotel Rotterdam glundert. ‘Kijk, we hebben ons ontbijtconcept volledig vernieuwd’, vertelt hij. ‘Samen met andere Bilderberg hotels hebben we ruim 125 ontbijtproducten verduurzaamd.’

‘Gasten treffen voortaan boter in een vloot, ontbijt in blik, beschuit in een bus en hagelslag, jam, honing en pindakaas in een pot. Vanwege het suikergehalte zijn we afgestapt van diverse soorten sapconcentraten en zijn er plantaardige alternatieven ingevoerd als haver-, soja- en amandelmelk’, aldus Erik.

‘Daarnaast schenken wij de hoogwaardige, duurzame Lavazza Alteco Organic koffie en verse, onvermengde thee uit blik van Dilmah uit Sri Lanka. Omdat wij tegelijkertijd zoveel mogelijk producten dichtbij huis halen, zijn alle melkproducten afkomstig van Floating Farm Rotterdam en alle broden op het broodbuffet van het Vlaamsch Broodhuys.’

Erik de Wit staat in het zomermagazine van Friends in Business. In dat verhaal gaat het onder meer over de enorme groei van Rotterdam. ‘Geweldig wat de stad gedaan heeft, met kunst, cultuur, evenementen, architectuur. Dat mag van mij nog wel even doorgaan!’

Lees ook: Hotelbaas

Dit artikel wordt u aangeboden door

Bilderberg Parkhotel & Restaurant The Park

“De aanstekelijke buzz van een dynamische havenstad, de grootstedelijke grandeur van een luxe hotel, met rustige en comfortabele kamers om weer helemaal op te laden. Parkhotel Rotterdam heeft het allemaal”...!

Meer nieuws